TERATAKMUKMIN BLOG

Berkongsi Ilmu Mengenai Kaedah Membaca Fonik, Pengedar Set Membaca Bacalah Anakku, Read Easy & Al- Furqan serta Bahan Bantu Mengajar dalam Perkembangan Kanak-Kanak.

Read More
Read More

SEMINAR YANG DIJALANKAN

Sebarkan ilmu kepada mereka yang MAHU, moga-moga2 ke dua duanya beroleh manfaat

Kursus Asas Kaedah Mengajar Bacalah Anakku 1 Disember 2018

Kursus Asas Kaedah Mengajar Bacalah Anakku 1 Disember 2018 Berita baik...

Read More

Kursus Asas Kaedah Mengajar Bacalah Anakku 22 Disember 2018

Kursus Asas Kaedah Mengajar Bacalah Anakku 22 Disember 2018 Berita bai...

Read More

Kursus Asas Kaedah Mengajar Readeasy 26 Januari 2018

Kursus Asas Kaedah Mengajar Readeasy 26 Januari 2018 Berita baik untuk...

Read More

MAKLUMAT TERKINI

Pelaksanaan Pentaksiran Bilik Darjah Tahap 1

Beberapa hari sahaja lagi anak-anak kita akan mula bersekolah. Seperti yang kita ketahui, dasar pendidikan negara beruba

Read More

Kelas Membaca Bahasa Melayu dan Inggeris Januari 2019

Khas untuk warga kuantan dan berhampiran, jika ada anak-anak yang kurang lancar membaca, boleh hantar anak ke pusat memb

Read More

Kelas Pengayaan dan Anak-Anak

Bila bercakap tentang kelas pengayaan ni, kebiasaanya kelas taekwando, kelas piano, kelas berenang, tarian antara yang p

Read More

Tips beli barang keperluan sekolah

Cuti sekolah pun dah nak tamatkan. Sekejap je masa berlalu. Pastinya ada ibubapa yang dah pun siap beli keperluan untuk

Read More

Mari kekal sihat dimusim cuti sekolah

Cuti-cuti sekolah ni kebiasaanya anak-anak kita akan lebih banyak masa dirumah. Tak terkecuali aktiviti makan menjadi le

Read More

Menulis dan Tulisan Cantik bagi kanak-kanak

Menulis bukan perkara yang mudah bagi kanak-kanak kecil. Bagi membantu anak-anak kecil menulis tanpa membebankan, piliha

Read More

Testimoni

Berguru bersama pok man dan mok nik, Join juga live mok cun di FB nya,
Mudahnya la guna kaedah fonik, Guru, murid, ibu bapa sure puas hati punya -Pn Sharifah Ruhadayu-

Testimoni bersama Puan Nik Eliani

Testimoni

Suka set yang menulis.selepas belajar bunyi huruf..terus ajar menulis..kakak pun turut ajar adik membaca fonik..??- Pn Jurida Jamaludin-

Testimoni Set Menulis

Testimoni

Kursus Bacalah Anakku 22.4.2017 Hotel Sri Malaysia Ipoh Perak dan Kursus Read Easy Hotel Heritage, Ipoh Perak…19.8.2017

Memang ohsem.. dapat jumpa sendiri mok nik & pok man.. secara live…. I love phonics?- Siti-Halijah-

Testimoni Kursus Bacalah Anakku & Readeasy

Testimoni

Kursus Di Bangi Pd 26/8/2017. Bersama-sama Teacher Pn. Nik Eliani Nik Nawi.. Kursus Yg Amat2 Bermakna & Berharga. Kerana Mengajar Membaca Dgn Senang & Cepat. Mengunakan Teknik Phonics Menarik Utk English & Bahasa -Pn Diazie Yana-

Testimoni Kursus Intensif di Bangi

Testimoni

Fonik adalah kaedah yang terbaik bagi kanak-kanak utk cepat membaca – puan Farhana-

Testimoni Kaedah Fonik

DAPATKAN INFO TERKINI DARI KAMI

Masukkan alamat email anda
Pertanyaan ? WhatsApp Kami
%d bloggers like this: